Télikert építés télen

Télikert gyártás és ttélen is kivitelezhető, műanyagból alumínium merevítővel és alumíniumból is építhető.

A télikert építés bármely évszakban lehetséges, mínusz tizenöt fokig elvégezzük a munkát a teraszbeépítést. Kérjen ajánlatot, több megoldásra. Ki ne szeretné a természet melegségét a hideg évszakokban is az otthonába csempészni? Erre a tökéletes megoldás a lakótérbővítéssel kialakított télikert. Nagyon hangulatos, igazi kis birodalmat alakíthatunk ki magunknak. Rendkívül jó érzés bent ülni a meleg kanapén, forró italt szürcsölve és nézni a hóesést, mely körülvesz. Egyetért?
A  beépítés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikert építése! Rendelje meg most és lepje meg magát vagy családját egy télikerttel vagy terasz beépítéssel!
Az oldalon található télikert referencia képekkel azt szeretnénk bemutatni, hogy a rossz, hideg idő nem akadálya a télikert építés télen sem. A tető kivitelezhető alumínium merevítéssel, a télikert üvegfal rendelhető üveg közötti álosztóval.

 

telikert-teto-aluminium-merevitessel
Télikert tető alumínium merevítéssel

epul-a-telikert
épül a télikert
telikert-uvegfal
Télikert üvegfal

– ingyenes árajánlat készítés

  kép

Télikert építés és bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és számos más településeken, Magyarország területén, de dolgozunk Ausztriában, Szlovákiában és Németországban is. Keressen az elérhetőségeinken.