Télikert építés, télikert gyártás és készítés a fő profilunk, mellette gyártjuk saját termékeinket is. A télikertek beszerelése minden évszakban lehetséges. Gyártunk: elő tetőt, medencefedést, kocsibeállót, terasz tetőt, teraszbeépítést is.

Télikertek mellett gyártunk előtetőt, kocsi beállót és medence fedést is vállalunk.

A teraszbeépítés során figyelembe vesszük az ön otthonának adottságait és minden tekintetben harmóniára törekszünk. A teraszának beépítése, ma már nem lehet kérdés a sok előnyei miatt. Télikert építése ISO minősítéssel történik a vevőink elégedettségére. Négy évszakos télikerteket gyártunk

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben Határ út 83 sz. alatt lévő irodánkban megtekintheti gyártott és forgalmazott termékeinket (Soroksári u. és a Nagykőrösi ut, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben. 

Ha kültéri ajtóról akcióról részletes tájékoztatást szeretne kapni,kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán vagy e-mailben  elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Télikertünk beszerelése és bejárati ajtó, terasz beépítés

Budapesten, Balaton környékén Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, és sok városban a képviselőnkön keresztül.

Egyik fontos munkáink közé tartozik a télikert tervezése, készítése-kivitelezése szerelése, télikertépítés, egyedi télikert gyártás, teraszlefedés, teraszbeépítés, és szélfogó, előtető  gyártás-készítés és beépítés.

Télikertek kivitelezése műanyagból – külső alumínium merevítővel, alumíniumból profilból történik.

A téli kert ára sok mindentől függ, ezért minden esetben egyedi kalkulációt igényel.

Terasz beépítése, lezárása, hőszigetelt üveggel: Terasz felmérése, tervezése, gyártása, szerelése, szigetelése az egyik fontos munkáink közé tartozik.

Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a télikertjét, teraszbeépítés, kivitelezés, beszerelés munkáit!

Téli kert készítés esetén a gyártóval érdemes kapcsolatot teremteni, mert a télikert építés folyamán nem okozhat áttételesen felmérési gondokat, mivel közvetlenül saját képzett szakembereink járnak el és mérik fel a télikertet, terasz beépítést a vevő az Ön jelenlétében, ahol a vevő elképzelése találkozik az ár-minőséggel egyedi elképzeléseivel. Télikert majdnem minden esetben egyedi gyártást, beépítést jelent.

telikert ausztriaban
Télikert ausztriában

Nyisson a természetre!

Sokszor gondolkozunk azon, hogy a kihasználatlan teraszunkat milyen célokra szeretnénk hasznosítani. Kellene egy új hely, ahol biztonságban átteleltetjük a növényeinket, jó lenne egy nappali vagy étkező, esetleg dolgozó szobának is megfelelne, vagy keressük a helyet a konyhának és ahhoz tartozó étkezőnek, akkor a megoldás a teraszbeépítés.

A nyitásmódokkal megfelelően szabályozhatjuk a terasz a kert része legyen, vagy bezárva a felsorolt helység  valamelyike hőszigetelten minden évszakban kihasználva a teraszát.

Télikert gyártása

A gyártás német, belga alapanyagokból történik, de gyártunk jó minőségű ablakokat, ajtókat is. Forgalmazunk: árnyékolókat, szúnyoghálót, garázskaput, ablakokat. Nagyobb télikert esetében hőhídmentes alumíniumból készítjük a télikerteket.

Gyártunk és Szerelünk, kocsi beállókat, előtetőket

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Látogasson el irodánkba: XX. ker. Budapest, Határ u. 83.
Minőségi műanyag nyílászárók, ajtók, műanyag ablak, télikertek gyártása és beépítése, redőny, reluxa, rovarháló, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazása Budapesten, Balaton környékén, Szlovákiában, Magyarországon és Ausztriában.

 

Kiváló minőségű télikert profil ROPLASTO német (www.roplasto.hu) alapanyagból:

Műanyag nyílászárók, ablakok, ajtók, erkélyajtók gyártása, szállítása, bontása, beépítése, párkányozása. 5,7 légkamrás profilrendszerek 10 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek és formák, széles színválaszték.

A cégünktől minőséget kap jó áron: Télikert, gyártás,  teraszbeépítés, medencefedés, előtető, kocsibeálló.
PARTNER-DOORS Kft= minőségi nyílászáró gyártás, beépítés. 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>