Bejárati ajtó, toló-bukó ajtó

Bejárati ajtó, kétszárnyú bejárati ajtó, toló-bukó ajtó, erkélyajtó, kültéri harmonika ajtó, bejárati ajtó oldalvilágítóval és felülvilágítóval. Egyedi nyílászárók.

Egyedi Bejárati ajtók, kétszárnyú ajtók, kétszárnyú bejárati ajtó, Kültéri harmónia ajtó,

A bejárat nagyon fontos, mert azon keresztül vezet az út egy szép lakásba.

A gyártótól kiváló minőségű bejárati ajtó és egyéb nyílászáró is rendelhető, bejárat lehet akár toló-bukó, vagy harmonika ajtó is.

telikert-bejarati-ajto
télikert bejárati ajtó

Teljesen mindegy, hogy Ön bohókás, tárgyilagos, vagy elegáns, a bejárati ajtóval leteszi a névjegykártyáját. Függetlenül attól, hogy milyen stílusirányzatot képvisel, mindig fontos a technika, ami megbújik e mögött. Kifogástalanul kell, hogy működjön, a hidegben és a melegben is megbízhatóan kell nyílnia és záródnia, és a hívatlan vendégeket lehetőleg minél tovább távol tartania.

A külső megjelenés kiválasztását bízza a női nemre, a technikát pedig ránk.

Több száz ajtópanellel állunk rendelkezésére.

ajtó panel

Bejárati ajtóról mit kell tudni?

Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek.

Bejárati ajtók műanyag profilból

A szép műanyag bejárati ajtó a homlokzat dísze, harmonikusan illeszkedik az épület karakterisztikájához, melyen öröm átlépni, és megérkezni az otthon melegébe. A műanyag bejárati ajtók egy emelt színtű lakáskultúra névjegykártyái, amelyek személyre szabott külsőt kölcsönöznek a háznak. A műanyag bejárati ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek, egyszerűek és így visszafogottak, vagy markánsak és ezáltal hangsúlyosak.

Ajtó lehet alumínium profilból is:

ablak-ajto-aluminiumbol
ablak-ajto-aluminiumbol

A műanyag bejárati ajtók előnyei

  • Kiváló minőség a nagy profil keresztmetszeteknek köszönhetően
  • Jó hőszigetelés a műanyag bejárati ajtók hőhídmentes küszöbe miatt
  • Speciális tömítések zárják ki a huzatot a bejárati ajtóknál
  • Sokoldalú megjelenési lehetőség
  • Magas betörésbiztonság

Műanyag bejárati ajtó küszöb

A műanyag bejárati ajtók küszöbe alacsony beépítési magasságának (20mm) köszönhetően alkalmasak mozgásukban korlátozottak lakásaikban való elhelyezésre is. A hőhídmentes műanyag bejárati ajtó küszöb kimagaslóan jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Műanyag bejárati ajtó kiemelkedő stabilitással

A műanyag ajtók rendszerét úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb acélmerevítést be tudja fogadni. Ebből és a beépítési mélységből adódóan az ellenálló képessége 30 %-kal nagyobb lett, mint az átlag műanyag bejárati ajtóké. Egy Olyan küszöbcsatlakozást használnak a műanyag bejárati ajtóknál is, hogy az ajtóprofil és a küszöb között megfelelő zárt kapcsolat jöhessen létre.

Azért, hogy a műanyag bejárati ajtók szélállósága és a sarokmerevsége megfelelő szinten legyen, a rendszerhez passzoló sarokmerevítéseket használnak. A kiegészítők széleskörű választéka lehetővé teszi a műanyag bejárati ajtók sokféle variációját. A műanyag bejárati ajtók többféle színben, acrylcolor és fautánzatú fóliás kivitelben is rendelhetőek.

bejárati ajtóNyílászáró felépítése

Ezen ajtók anyaga a polivinil-klorid (közismertebb nevén PVC), mely az egyik leggyakoribb felhasználású szintetikus polimer anyag napjainkban. Alapjában két fajtáját különböztetik meg (lágy és kemény), melyből értelemszerűen nyílászárók gyártásánál a kemény, ellenállóbb fajtája használatos. Ezen kívül még fémmerevítés beépítésével javítják a nyílászárók stabilitását. A sokszínű lehetőség miatt ajtó és ajtó között ellenállás tekintetében és természetesen árban is nagy lehet az eltérés. Kérje ingyenes szaktanácsadásunkat nyílászárókban is.

Minél több légkamrás egy műanyag bejárati ajtó, annál nagyobb a strapabírása és szigetelése, ugyanakkor ezzel egy időben természetesen nő a vastagsága is. Mint azt már a korábbiakban említettük, a megjelenést és a kialakítható formákat tekintve a választási lehetőségek száma igazán sokrétű és a színek tekintetében is sokféle lehetőségből választhatunk.

Nyílászárók üvegezése

Napjainkban már alapfelszereltség a 2 rétegű üveg, de természeten ebben a tekintetben is nagy a variálhatóság, vannak többrétegű, ennél erősebb hőszigetelésű üvegrendszerek.

A bejárati ajtók vasalatrendszere

A bejárati ajtók több ponton záródó kilincsműködtetésű zárral lehetővé teszi a széles, rusztikus kilincscímek szerelését. A vasalatrendszer erős GU pánttal 3 dimenzióban állítható, amely biztosítja a bejárati ajtók tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtók biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, letörés ellen védett.

A bejárati ajtó szabvány mérete

100×210, 140×210, amely kiegészíthető oldal és felülvilágítókkal. Mi gyártók, ettől eltérő méretekkel is.

Gyártunk egyszárnyú ajtókat, kétszárnyú ajtókat, tolóajtókat, toló-bukó ajtókat, harmonika ajtókat, íves ajtó és boltíves ajtókat. Lehet a bejárati ajtók mellett oldalvilágító és felülvilágító. A nyitható mérettartomány így lehet 350×260 is.

Üvegezés

A bejárati ajtók alapfelszereltsége:
4-16-4-LOW-E ARG üveg, k=1,1 W/m2K.  Különféle üvegtípusokkal.

Rögzítések, kilincsek, bejárati ajtó vasalata

A minél nagyobb biztonság elérése érdekében a modern műanyag nyílászárók több ponton záródnak, az ajtó tökéletes illeszkedését pedig a többféle irányba állíthatóság teszi lehetővé. A beállítási lehetőségek növelése pedig jobb hő – és zajszigetelést eredményez.

Nyílászárók esetében fontos a beillesztés

Gyakorlat hiányában mindenképp bízza profi szakértőkre az ajtók beszerelését, ugyanis beépítésnél is sok apró részletet kell figyelembe venni. A pontos méretek tudatában történő utólagos beszerelés a célszerű, ezen kívül a beépítést követően mindenképp el kell végezni egy utólagos illesztést is. Minderre azért van szükség, hogy tökéletes legyen a zajszigetelés és a hőszigetelés, hiszen éppen ezen előnyei miatt választ Ön is műanyag nyílászárót. Nagyon fontos a beszerelést követő megfelelő szellőztetés, mellyel az esetleges párásodást előzhetjük meg.

Karbantartás és tisztítás műanyag nyílászárók esetében

Az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenállnak. Nem színeződnek el az idő múlásával sem, ugyanis UV védelemmel vannak ellátva. A szennyeződéseket nagyon könnyen el lehet távolítani, a mindennapokban használatos háztartási tisztítószerek erre tökéletesen alkalmasak. Arra azonban figyeljünk, hogy a tisztításhoz kellemesen meleg vizet, felületi sérülést nem okozó tisztítószert és sima felületű szivacsot, textíliát használjunk. Karbantartás szempontjából gyakorlatilag igénytelenek. Az időnkénti olajozástól eltekintve semmilyen extra törődést nem igényelnek.

 Bejárati ajtó egyedi méretben, az Ön igényei szerint:

– egyszárnyú (jobbos és balos nyitású, befelé-kifelé nyíló)
– kétszárnyú (jobbos és balos nyitású, befelé-kifelé nyíló)
– számtalan mintázat
– választható üvegezés
– rövid határidő
– kedvező ár-minőség=PARTNER-DOORS Kft

A bejárati ajtók kedvező áron gyártunk, rövid határidővel rendelhetők!

Bejárati ajtó alapanyagok

A bejárati ajtógyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német ROPLASTO cég műanyag nyílászáró profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.
Ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség.

Bejárati ajtó – a ház dísze

Bejárati ajtók az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen az ajtó külső megjelenése, esztétikuma.

Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. Az ajtó készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. Toló-bukó ajtó. Az ajtópanelek mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

Az ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű bejárati ajtó szükséges Önnek, kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>