Télikert rendszerek:

Műanyag külső alumínium merevítővel és alumínium télikert rendszerek. Télikert rendszereknél fontos: alakja, váza, üvege, szigetelése, formái, szellőztetés,   télikert biztonsága,  ezért körültekintően kell eljárni a télikertek rendszerei-nek tervezésnél, gyártásnál, kivitelezésnél.

Feladatunk: A Télikert felmérése gyártásra, mert alakjai, valamint a terasz fedése, befedése műszaki tudást igényel.

Feladatunk, hogy a terasz beszerelés-beépítés, terasz-erkély lezárása, erkély üvegezése, uszoda fedése,-befedése, folyamán a vevő elégedett legyen.

Ezek a télikert rendszerek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a Magyarország piacára. Jelen vagyunk minden megyében, de időpontot egyeztetni kell télikert felmérésénél.

Télikertek árajánlat kérésénél fontos, hogy az elképzelések a tervezéssel összhangban legyenek, mert nagy eltérések lehetnek minőségben, kialakításban, nyitás módozatokban, stb, ezért árban is nagy eltérések lehetnek.

üveg szerkezetek

 

Legnépszerűbb felhasználási módja a télikertek, üvegezett verandák, fedett teraszok, lépcsőfeljárók, medence befedések stb.

Télikert rendszerek elősegítik, az épületek kialakítását valamint segít további hasznosak a terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb télikert rendszerek, beruházások, projektek többnyire alumínium rendszerekre, konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint az óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében, ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Műanyag télikertek, alumínium külső merevítőkkel ellátva, tökéletes hőszigetelést biztosítva, solar üveggel ellátva a mai kor igényeit legtökéletesebben kielégíti.

Télikert felhasználási szempontok:megnöveli az épületek funkcionális tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, kivételes atmoszférájú télikertek kialakítása, az életszínvonal emeléséhez a mai korban már elválaszthatatlan az épületek kialakításában, tervezésében.

Télikertek tervezését, kivitelezését vállaljuk Magyarország minden megyéjében, városában: Balaton környékén,  Velencei tó környékén, Budapesten, Kőszegen,  Debrecenben, Komáromban, Ausztriában, Szlovákiában.

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

telikert rendszerek - télikertek rendszerei
télikert készítése

Télikertről másként

 

A télikert nagy homlokzati és tető üvegfelületeivel elérhető magasabb fényhozam jelentősen hozzájárul kellemes közérzetünkhöz, közvetlen napfény szabályozza élettanilag fontos hormonjaink termelését, melyek szellemi és fizikai aktivitásunkat javítja. A fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Mindenki által ismert tapasztalat, hogy verőfényes napokon aktívak, jókedvűek, a borús napokon levertek, rosszhangulatúak vagyunk. Télikert rendszerek. A több közvetlen napfény pozitív bio-fiziológiai komfortunkat és pszichés állapotunkat, vagyis életminőséget javítja. Télikertre tehát az energia megtakarítás mellett, nagyon fontos, hogy az életminőségünk magasabb színvonalának megteremtése szempontjából van szükség.

Szerencsés, hogy a télikert használatával a napenergia passzív hasznosítása útján, fűtési energia- megtakarítás is megvalósul. Ily módon a lakás bio-fiziológiai minősége mellett az épület hőháztartását is javítja a homlokzat mellé akár utólagosan is épített télikert.

 

A jó hőszigetelésű üvegezéssel, hőhídmentes profilból készült télikert, az év jelentős részében a nappalival, szobával, egybenyíló térként használható, amíg a nagy nyári meleg, vagy erősen hideg tél be nem áll, de a klímát a lakásban mindenképp javítja. Télen napsugarak behatolnak a szobában és hővédelmet is nyújt. Télikertek rendszerei.

Nyári időszakban a túlzott felmelegedés ellen árnyékolással. Megfelelő számú nyílászáróval, speciális üvegszerkezetekkel, vagy légkondicionálással védekezhetünk.

A télikert rendszerek használatát a hideg idő beálltával a külön fűtéskörön működő fűtés teszi lehetővé. Háromrétegű üvegezés, csökkenti a fűtés költségeket, hisz a low-e üveg a meleget visszaveri, a napenergiát beengedi a télikert és zárt terasz helyiségben.

A télikert a napenergia passzív hasznosításában figyelemreméltó szerepet tölt be, különösen az átmeneti őszi és tavaszi időszakban, amikor a fűtési energia megtakarítható. A megfelelő anyagokból épített, jól hőszigetelő télikert többnyire a lakás legkedveltebb lakóhelyiségévé válik. Nyáron a télikert túlzott felmelegedése miatta, háromrétegű üvegezés esetén célszerű solár üveggel szereltetni.

Oldalunkon részletes olvasmányt talál a solar üvegről.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>