Műanyag harmonika ajtó

Műanyag harmonika ajtó, bejárati ajtó, szigetelt ajtó, hőszigetelt ajtó, hanggátló ajtó, tűzgátló ajtó, biztonsági bejárati ajtó gyártás cégünknél. Gyártunk télikertet, terasz beépítést, előtetőt, medencefedést, függönyfalat, kocsibeállót is

Harmonika ajtó bejárati ajtó változatban is. Gyártunk alumínium harmonika ajtókat is, amit főleg télikertekben építünk be.

A toló-bukó ajtó, ablak és a műanyag harmonika ajtó használatával közelebb kerülünk a természethez.

Toló ajtó, ablak és a műanyag harmonika ajtó általánosan alkalmazható és nagy átjárást biztosít ott is, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Az ajtó, ablak modern technikának köszönhetően, gyerekjáték a kezelése, könnyedén siklik és zajmentes.

A toló ajtó vagy ablak a harmonika ajtó a télikertekben, teraszbeépítésnél nagy átjárhatósági felületet biztosít. Sok változatban készülhetnek, ezért feltétlenül érdeklődjön nálunk.

 

Műanyag harmonika ajtó
harmonika ajtó

A Nyílászárók kialakítási és nyitási módok. Ezek alapján kell eldönteni, hogy a lakáson, télikerteken az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezett vagy, hogy kívülről nyitható-e. Itt kel figyelembe venni a lakás szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket, télikerteknél a szabad felület biztosításával a természet szeretetét.

2 comments

 1. Szeretnék árajánlatot kérni egy tolóajtóra és egy harmonika ajtó megoldásra . A méretek
  1/ hossz:505cm
  magasság :245 cm
  műanyag kétfelényiló is lehet

  köszönettel Kökény Balázs

  Válasz
  1. Tisztelt Kökény Balázs! Az árajánlat készítéshez kérjük küldje meg telefonszámát és/vagy email címét a partnerdoors@gmail.com címre. Üdvözlettel Partner-Doors Kft.

   Válasz

Write a Reply or Comment