Télikertet szeretnék! Teraszra télikert mert a teraszomat nem tudom kihasználni. Jó helyen jár! Mi teraszra télikertet gyártunk. Télikert gyártás teraszra, kivitelezés, készítés profi szakemberekkel.

Télikert a vágyam. Télikertet szeretnék, mert a teraszomat nem tudom használni!  Megnyugtatjuk hogy jó helyen jár! Mi télikertet gyártunk és szerelünk az ön igényei szerint.

Télikert gyártás, kivitelezés, készítés profi szakemberekkel történik. Fontosabb lépések a ma már nem luxus elképzelésnek. Sok esetben szükségszerű a télikert  megépítése.

1. Fontos, hogy kérjen árajánlatot az elkészítendő télikertjéről, terasz beépítésről, elő tető készítéséről.

A télikert vagy az 1 pontban felsoroltak szerint az árajánlat kérő lapon a legfontosabb méreteket és minőséget fel kell tüntetni. Valamint elérhetőségeit, hogy kollégánk fel tudják hívni Önt egyeztetés céljából.

2. Ha önnek a télikert árajánlat elnyerte tetszését, kérjen helyszíni felmérést. Szakembereink részletes felvilágosítást adnak az építendő télikert kivitelezéséről.

3. Télikertet szeretnék: felmérés szerint elkészítjük a gyártási méretnek megfelelő télikert árajánlatot és kérésére több megoldásra is készíthetünk télikert árajánlatot. Érdeklődjön az esetlegesen akkor érvényben lévő akcióról is.

4. Ha télikertet szeretne akkor kérésére látványképet is készítünk a felmérés szerint. Az 1-4 pontban felsorolt munkákat ingyenesen végezzük.

5. Amennyiben a  végleges árajánlat elkészült a megbeszélések szerint, akkor jöhet a két fél megegyezése szerinti télikert szerkezeteinek gyártására a szerződés megkötése, valamint a szerelés megállapodás is.

6. A télikert a szín és minőségtől függően 2-5 hét alatt kerül legyártásra, amit a szerződés is tartalmaz. A télikert gyártását követően, a helyszínre szállítjuk és beszereljük. A télikert nagyságától, alakjától, helytől, távolságtól függően 2-5 nap alatt szereljük készre.

7. A télikert beszerelése folyamán folyamatosan ellenőrizheti, fotózhatja a télikert beépítés anyagát és a szerelés minőségét. Télikertet szeretnék.

Minőség választás műanyag télikertnél, alumínium merevítéssel:

ROPLASTO-7001-MD - télikertet szeretnék
ROPLASTO 7001 MD  
ROPLASTO-7001md80 - télikertet szeretnék
ROPLASTO 7001md80  
Roplasto-7001-AD - télikertet szeretnék
Roplasto 7001 AD  
Roplasto-ALUCLIP
Roplasto ALUCLIP

5-7-8 kamrás profilok alumíniumklipszek, alumínium külső statikai vázzal,  merevítővel,  jó hőszigetelt télikert, gyártás, készítés

 

 

 

telikertet szeretnek
Télikertet szeretnék

A télikert építése engedélyköteles?

Szükség és tetszés szerint lehet a télikert megosztása is. Mire kell építési engedélyt kérni ? Általánosságban elmondható, hogy a lakóépület építése, bővítése, tartószerkezeteit is érintő átalakítása mindig építési engedély köteles. Bejelentési kötelesek a kisebb átalakítások és a melléképület építése.

A télikert építése engedélyköteles, területe beleszámít a beépítettségbe. Minden esetben javasolt a területileg illetékes Önkormányzatnál érdeklődni. Az építési engedély megszerzése a megrendelő feladata. 

Télikert fából? Télikertről először általában az jut az eszünkbe, hogy szép.

A buja zöld növények látványa a beáradó napfény jókedvre hangol minket. Szebb lesz tőle a világ, harmóniát sugároz magából. A télikert fából készül hagyományosan, de ma már az alumínium vagy műanyag télikert az általános. Télikertet szeretnék.
A rohanó hétköznapokban nincs idő elmenni a parkba vagy az erdőbe sétálni. A télikertünk megnyugtató légkörében feltöltődhetünk a következő napra. A referenciáink már több mint 1000 db.

Fényszegény légkörben rosszkedvűek leszünk, a természetes fényben, ragyogó napsütésben minden könnyebben megy. Télikertünkkel mediterrán hangulatot csempészhetünk be az otthonunkba a buja zöld növényekkel és a jól megválasztott berendezéssel.
A beáradó természetes napfénnyel sokat tehetünk családunk egészségéért és a jobb életminőségéért. A növények miatt javul a környezet oxigén és páratartalma.

télikertet szeretnék, de miből építtessük?

télikert referencia

télikert Szegeden

Kézenfekvő megoldásnak tűnhet, a télikert fából. Cégünk azonban halad a korral, éppen ezért nem dolgozunk fa alapanyaggal. Ugyanakkor bármilyen fa-színű árnyalattal el lehet látni minden felületet, melyekkel dolgozunk. A műanyag, vagy alumínium minden szempontból jobb minőséget biztosít, mint a fa szerkezetek. Ezen kívül a fa egy óriási hátránya, hogy utókezelést igényel, míg az általunk épített szerkezetek semmiféle utókezelést nem igényelnek. télikertet szeretnék. Hő-híd mentesen építünk minden szerkezetet.

Amit fontos tudnunk, ha ragaszkodunk a fából készült télikerthez, hogy az folyamatos karbantartást fog igényelni. Időt és anyagi ráfordítást is kíván. 
Mi egy sokkal jobb megoldást kínálunk az ön számára. Építtesse télikertjét műanyagból, vagy alumíniumból, vagy ezek kombinációjából. A tökéletes fahatást is biztosítani tudjuk a speciális bevonatoknak köszönhetően. Több színből és mintázatból választhat. Ezzel tulajdonképpen minden igényünk kielégítésre talál.

Lesz egy tartós, karbantartást alig igénylő télikertünk, amely rendelkezik a fahatás esztétikai szépségével és a műanyag tartósságával. Ennél jobbat már nem is kívánhatnánk.
A nyári melegben a túlzott felmelegedés ellen érdemes árnyékolókat felszereltetni. A függőleges üvegfelületek kinyitásával is csökkenthetjük a meleget. A légkondicionáló is megoldást jelenthet.
Télikertet szeretnék, mert az őszi-tavaszi időszakban a fűtés számlánkat csökkenti a télikertünk, hiszen valódi hőcsapdaként működve rásegít a lakás fűtésére.”

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>