Nyílászáró Budapesten

Lehetséges harmonika, toló, nyílászáró Budapesten, bejárati erkélyajtó valamint minden típusú ablakok is. Télikert, teraszbeépítés, előtető is rendelhető. Termékeink gyártására, szerelésére, építésére ISO minősítésünk van

Nyílászáró Budapesten

Nyílászárókról és cseréjéről jó tudni.

nyílászáró Budapesten1. Mit tartalmaz egy nyílászáró (ajtó, ablak) ára?

Komplett tokszerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilinccsel. Az ablak vagy ajtó ára nem tartalmazza a kiszállítást, beépítést, kőművesmunkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket (szegőléc), redőnyt, szúnyoghálót, reluxát, stb. Kiegészítő termékeket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki.

2. Az ablak és ajtó, nyílászáró cseréjét a lakásfelújítás melyik fázisában kell elvégezni?

A nyílászáró bontásos cseréje esetén az új ablak és ajtó beépítését legkésőbb a festés, glettelés, burkolás előtt érdemes elvégezni. Bontás nélküli nyílászáró csere és panellakások esetén többnyire mindegy.

3. Mennyi idő alatt készül el a munka (nyílászáró csere)?

Fontos kérdés! A megrendeléstől számított gyártási idő minden nyílászáró termékünknél más (2-6 hét között), amit az adott ajtó, ablak részletes ismertetőjénél talál meg.

Az ajtó, ablak megérkezését követően időpont egyeztetés történik, és a legközelebbi mindkét fél által jóváhagyott időpontban a végezzük el az ajtó, ablak beépítését. A nyílászáró beépítés időtartama a munka mennyiségétől és a rendelt kiegészítőktől is függ, komplett lakás, családi ház esetén 1-2 nap. Egy ablak vagy ajtó bontása cseréje esetén átlagosan 2 óra.

kép

4. Mire kell számítanom nyílászáró csere kivitelezésekor?

Többnyire reggel 8-9 között kollégáink megérkeznek a helyszínre. Ezután az új ablak és ajtó elemek valamint a szerszámok a munkaterületre kerülnek. Megkezdődik a régi nyílászáró elemek bontása majd az új ablak, ajtó beépítése. Ezt követi az ablak, ajtó szigetelése, majd párkányok, takarólécek szerelése, majd a redőny, szúnyogháló, reluxa kerül a helyére. Végül az ajtó, ablak finombeállítása, illetve az átadás-átvétel.

5. Hogyan készüljek a nyílászáró beépítésre?

A helységekben, ahol nyílászáró csere lesz, érdemes a portól védendő tárgyakat és a padlót letakarni illetve a nyílászáró előtti részeket kiüríteni, hogy hozzáférhetőek legyenek. A kollégák megérkezése előtt olyan ablak vagy ajtó előtt, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!

6.Mi történik a kibontott ablakok és ajtók, nyílászárók részeivel?

A régi nyílászáró elemeket kérésére költségtérítés nélkül elszállítjuk.

7. Mit jelent az ablak bontás nélküli cseréje? Nyílászáró Budapesten

Az ablak bontás nélküli cseréje esetén (tokba építés) az arra alkalmas régi ablak, ajtó (erkély ajtó) régi tokjába építjük bele az új nyílászáró elemet. Az új és a régi ablak közötti hézagot szigeteljük, majd ezt követően műanyag takaróléccel a szigetelő réteget eltakarjuk. Ennél a beépítési módszernél utólagos kőművesmunka nem szükséges, ezért kisebb kosszal, felfordulással jár, mint a nyílászáró bontás – beépítéses cseréje. Hátránya, hogy ennél a beépítési módszernél, hogy a régi fa tok mennyire lesz tartós, és pár cm-rel kisebb üvegfelületet kapunk!

8. A nyílászáró beépítés tartalmaz kőművesmunkát, azaz esztétikai helyreállítást?

Nem, de kérésre megszervezzük, hogy megfelelő szakember elvégezze. A nyílászáró Budapesten és Budapest környékén történik.

9. Szükséges-e kőművesmunka? Nyílászáró Budapesten.

Az ablak, ajtó (erkély) bontás nélküli (tokba építés) cseréje és a panel épületek esetén,

a falon utó munka nem keletkezik. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükség van utómunkára. A festés és kőművesmunkát vállalni nem tudjuk, de kérésre megszervezzük, hogy a nyílászáró cserét követően 1-2 napon belül az esztétikai helyreállítás is megtörténjen.

10. Miért szükséges kőművesmunka?

A nyílászáró csere folyamán a belső fal részek, burkolatok sérülhetnek (állapottól függően). Ennek helyreállítása kőműves vagy festő munkát igényel. A külső falrészek többnyire sértetlenek maradnak. Speciális tokbontási módszerünkkel a fal sérülése az ajtó körül a lehetőségekhez képest minimális. Fontos, hogy a helyreállítási munka csak egy esztétikai helyreállítás, minden általunk beépített ablak, ajtó kiszigetelve, beállítva kerül átadásra, így beépítés után funkciójukat azonnal 100%-ig betöltik! A nyílászáró beépítést követően a festő és egyéb munkák végzése folyamán vigyázni kell arra, hogy a nyílászárók ne sérüljenek, valamint nyitásmódokat működtető vasalatra por ne kerüljön.

nyílászáró Budapesten11. Mit számít, hány légkamrás a szerkezet?

Attól függ, hogy egy nyílászáró szerkezet hány légkamrás, hogy az elválasztandó teret hány légréteggel választja el szerkezeten belül (ez az érték a profil jellemzője). Ez az érték háromtól nyolckamrásig változhat. Létezik két légkamrás ablak is, de ezek régi, elavult szerkezetek, nem forgalmazzák. A légkamra fontos, hiszen minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő- és hangszigetel, illetve annál jobb a statikája. A háromkamrás nyílászáró szerkezetek K(U) értéke K(U)=1,5. A nyílászáró értékesítése ma már csak 5-8 légkamrás nyílászáró profilokból történik. Az öt légkamrás szerkezetek K(U)=1,3Wm2K között vannak. 6-8 kamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,1 – 0,9Wm2K értéket produkál.

12. Nyílászáró Budapesten. Mi a beépítési mélység?

A beépítési mélység a nyílászáró profil egyik jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. Az öt légkamrás 70mm, a hat-nyolckamrás 80mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A beépítési mélység növelésével párhuzamosan javul az ablak és ajtó statikája, hő és hang szigetelése.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen bennünket az elérhetőségeinken.

A+ energiaosztályos német nyílászárók 40%.-os engedménnyel közvetlenül a gyártótól.

Értesítjük tisztelt nyílászáró vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben Határ út 83 sz. alatt lévő üzemünkben bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi utat, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Nyílászáró Budapesten és országosan bárhol:Debrecenben, Miskolcon, Sopronban, Balaton környékén, Győrben, stb. Az üzletkötőn keresztül ami a kapcsolat oldalon megtalálja a nyílászárókat megrendelheti.

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen nyílászáró, ablak, télikert árajánlatot.

harmonika-ajto - nyílászáró Budapest
harmonika ajtó

 

 

 

 

 

 

 

Ha kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 061 287-81-00, fax: 06-1-287-81-01

E-mail:  partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Tekintse meg további weblapjainkat is:

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu
Ablak, ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu
Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu
Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu
Télikert rendszerek : www.telikertet.hu
Télikert : www.partner-doors.at
Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu
Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu
Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu
Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com
Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu
Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu
Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu
Beltéri ajtó : www.belteri-ajto.eoldal.hu
Műanyag ablak: www.ablak.eoldal.hu
Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu

A télikert: https://www.a-telikert.hu/

Télikertek Magyarországon: https://telikertek-magyarorszagon.hu/

Nyílászáró Budapesten, nyílászáró szerelés, nyílászáró beszerelése, nyílászáró csere, nyílászáró cseréje, nyílászáró beépítése, valamint télikert és teraszbeépítés is a munkáinkhoz tartozik.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>