Műanyag harmonika ajtó

Műanyag harmonika ajtó, bejárati ajtó, szigetelt ajtó, hőszigetelt ajtó, hanggátló ajtó, tűzgátló ajtó, biztonsági bejárati ajtó gyártás cégünknél. Gyártunk télikertet, terasz beépítést, előtetőt, medencefedést, függönyfalat, kocsibeállót is

műanyag harmonika ajtó
Harmónika ajtó zárt állípotban
műanyag harmonika ajtó
harmonika ajtó nyitott állapotban

Harmonika ajtó bejárati ajtó változatban is. Gyártunk alumínium harmonika ajtókat is, amit főleg télikertekben építünk be.

A toló-bukó ajtó, ablak és a  harmonika ajtó használatával közelebb kerülünk a természethez.

Toló ajtó, ablak és a harmonika ajtó általánosan alkalmazható és nagy átjárást biztosít ott is, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Az ajtó, ablak modern technikának köszönhetően, gyerekjáték a kezelése, könnyedén siklik és zajmentes.

A toló ajtó vagy ablak a harmonika ajtó a télikertekben, teraszbeépítésnél nagy átjárhatósági felületet biztosít. Sok változatban készülhetnek, ezért feltétlenül érdeklődjön nálunk.

A Nyílászárók kialakítási és nyitási módok. Ezek alapján kell eldönteni, hogy a lakáson, télikerteken az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezett vagy, hogy kívülről nyitható-e. Itt kel figyelembe venni a lakás szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket, télikerteknél a szabad felület biztosításával a természet szeretetét.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>