Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, nyílászáró gyártása, szerelése. Nyílászáró beépítése és nyílászáró vásárlás szempontjait. Műanyag ablak erkélyajtó. Budapest, Nyíregyháza, Debrecen valamint Magyarország egész területén dolgozunk. Kérjen Árajánlatot!

A jó műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, hozzájárul életünk színvonalának emelkedéséhez.

A jó minőségű műanyag ablak, műanyag erkélyajtó hozzájárul a télikert és otthona rezsiköltségnek csökkentéséhez, ellenáll a zord időjárás viszontagságainak.

Fényt és meleget visz házainkba, óv bennünket az időjárás viszontagságaitól és a kéretlen látogatóktól.Az általunk gyártott ROPLASTO profilból készült műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, valamint télikerteknek, sikerül ezeket a problémákat megoldani.

Szakképzett kollégáink felvilágosítást adnak termékeinkről: ablak, ajtó, télikert, redőny, medencefedés,előtető,teraszbeépítéssel kapcsolatban és testreszabott megoldásokat kínálnak Önöknek.

A kiváló profiltulajdonságoknak köszönhetően, változatos ablakformákat lehet kialakítani anélkül, hogy ez az ablak funkcióját befolyásolná. Így biztosítja a szabad ki és belátást és meghatározza a homlokzat képét.A legfőbb oka a régi ablakok cseréjének az, hogy a régi ablakokon keresztül elszökik a meleg. Nem csoda, hiszen az ablakok a legvékonyabb részei a homlokzatnak. Azért, hogy az általunk drágán megfizetett meleg a lakásban maradjon, a ROPLASTO speciális, több légkamrás profilokat fejlesztett ki, amely a modern energiatakarékos üvegezéssel együtt gondoskodik az optimális hőszigetelésről.

Erkélyajto nyilo-bukonyilo
Erkélyajtó nyíló-bukónyíló
Kétszarnyu nyilo-bukonyilo ablak
Kétszárnyú nyíló-bukónyíló ablak
Buko-nyilo ablak
Bukó-nyíló ablak

 

 

 

 

 

 

 

 

Minőségi ajtó, ablak gyártásával, beszerelésével, kívül marad a zaj és a stressz. Akit állandóan zaj vesz körül, nem talál nyugalmat. Ez stresszhez és tartós betegséghez vezet. Egy ablak, amely kívül tartja a zajokat, nyugalmat biztosít. Az ideális üveg, tok, ajtó, ablak  és szerelés kombinációja megoldja ezt a problémát.

Válassza a minőséget nyílászáró, télikert beszerelésénél, mert triplán megtérül Önnek.

kép

A betöréseket túlnyomó részt az ablakon, illetve a teraszajtókon keresztül követik el. Ha a nyílászárókon a betörést nem a legrövidebb időn belül sikerül véghez vinni, akkor általában a betörő feladja, mert a lebukás veszélye nagy. Az optimális biztonsági ablak vasalat és ablakprofil kombinációjával, Ön a nyertes a betörővel szemben.

A jó minőségű nyílászárók melletti döntés legfőbb indoka, a lakás hőveszteségének csökkentése. A régi és a rossz ablakok a legfőbb indokai a nagy hőveszteségnek. Ne dobja ki a pénzét az ablakon ! Csak minőségi nyílászárókat vásároljon. Budapesten, Balaton környékén az egész országban állunk a rendelkezésére. Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83. Annyiféle ház van, mint amennyi ablakaink formája és funkciója. Az ablakok meghatározzák a homlokzat arculatát. A megfelelő ablak kiválasztásával, házunk összképe harmonikus benyomást kelt.

ROPLASTO 7001 AD5 hőszigetelő légkamrával, és 2 ütközőtömítéssel a szárnyban és a tokban. A profilrendszer 68/84 mm-es beépítési mélysége magas hőszigetelési értéket szavatol az ablaknak, 1,0W/m2K értéktől.A szokatlan sokrétű gyártási program, megjelenési formák sokaságát, a változatos szárny és üvegléc formák kialakítását teszi lehetővé. A felületek könnyen kezelhetőek és időjárásállók.

A magas minőségű profil, vasalat rendszerek és a funkcionális üvegezés együttese minden lakástípusban komfortérzetet biztosít a zajvédelem területén. A speciális vasalat és üvegezés típus minden egyedi igényeknek megfelelő biztonsági követelményt kielégít.

A profilok kombinációinak megfelelően, az üvegezés 4-40 mm-ig lehetséges. A magas minőségű vasalatok és a vasalatok elhelyezkedése a tömítések között, optimális korrózió védelmet biztosít a szerkezeteknek. Az ablakok és ajtók kifogástalan használatakor, minimális gondozás mellett azok hosszú élettartalma szavatolt.

Határozza meg az Önnek legmegfelelőbb formát és színt. Döntse el Ön az egyedi ablakának a szerkezeti felépítését és minőségét. Igazodjon az épületek stílusához és az egyéni ízléséhez. Legyen az fehér,  fa erezetű vagy UNI színekből választott fólia – Ön 30 különböző színből választhat. Válasszon ehhez megfelelő tömítés színt, feketét vagy szürkét. ROPLASTO ALU-CLIP 5KA külső oldalra felrögzített alumínium klipsz a nyílászárók szépségének megfelelően nem csak exklusive megjelenést, hanem optimális felületi tulajdonságokat kölcsönöz az Ön ablakának.

Válasszon megfelelő színt a RAL színskáláról. ROPLASTO 7001 MDA hőszigetelési érték megsokszorozódott a 7 hőszigetelt kamra, a tokban és a szárnyban lévő két ütköző tömítés és egy – maximális tömítést nyújtó, az alsó vályúban futó – középső tömítés által.

A profilok 68/84 mm-es beépítési mélysége és a megfelelő hőszigeteléssel bíró üvegezés kombinációjával a hőszigetelési érték 0,7 W/m2K alatt tartható a nyílászáró és a télikert szigetelése. Az egymástól elszigetelt légkamrák konstruktívan úgy vannak elrendezve, hogy a hőátbocsátás a minimum alá csökken, ezért jó hőszigetelő ajtó, ablak, nyílászáró készül belőle. A lekerekített forma a profiloknak egy könnyed és karcsú design-t kölcsönöz, így a profilok könnyen kezelhetőek, hosszú életűek, az időjárással szemben ellenállók és hosszú ideig formatartók,  így kivalló minőségi nyílászáró készül belőle.

A műanyag ablak, műanyag erkélyajtó vasalata, az üveg és a profilok kiváló illeszkedésének köszönhetően, nagyfokú biztonságot nyújt. A lakónegyednek, illetve az Ön igényeinek megfelelően , javasoljuk Önnek a megfelelő üvegezés kiválasztását. Üvegezés 4-40 mm-ig profilkombinációtól függően. A vasalat korrózióvédelem alatt áll a tömítési szintek között. A rögzítő csavar és a vasalat egy szinten található és erősen záródó kapcsolatot képeznek.  Az elkülönített rögzítő csavar mélyedésével elkerülhető, hogy a hőszigetelt kamrák közötti borda, csavarozásnál sérülést szenvedjen.

A PARTNER-DOORS Kft feladatinak egy része: ajtó, műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, nyílászáró gyártása, szerelése, nyílászáró beépítése,  ablak csere, ablak bontása, nyílászáró bontása-beépítése. Ezen kívül gyártunk és szerelünk előtetőt, medencefedést, télikertet.Nyílászáró vétel-vásárlás esetén olvassa el oldalunkon a nyílászáró vásárlás szempontjait, ezt figyelembe véve döntsön.Köszönjük a figyelmét, várjuk jelentkezését.

További oldalaink az ablak gyártás és beszerelésre, nyílászáró gyártására és beépítésére:

Kérjen árajánlatot>>>>>>

1 comment

  1. Tisztelt Hölgyem/Uram!
    Érdeklődnék mennyibe kerülne kb. egy egyedileg tervezett 150 magas 90 széles erkélyajtó legyártása ablak helyére menne a magasság lehet kicsit nagyobb is megy nem tudom mekkora pontosan 160 vagy 180 is lehet elférne. Csak érdeklődés házat szeretnék vásárolni és ahol átalakítás kéne ott kb. szeretném tudni ez milyen költséggel járhat. Segítségét előre is köszönöm. Üdv. Vattamány Éva

    Válasz

Write a Reply or Comment