Ablak gyártás, ablak szerelés

Ajtó gyártás, szerelés, nyílászáró bontása-cseréje, ablak árnyékolás, ablak hőszigetelés, 8 kamrás profilból is ISO.-val

Ablak gyártás, ablak szerelés, ajtó gyártás, szerelés, nyílászáró bontása-cseréje, ablak árnyékolás, ablak hőszigetelés, 7, 8 kamrás profilból is akár. A nyílászárók típusairól és lehetőségeiről érdeklődjön kollégáinknál, akik készséggel a rendelkezésére állnak, minden felmerülő kérdés esetén. Mivel télikerteket gyártunk ezért minőségi nyílászárók beépítése szükséges, ahová gyakrabban szerelünk be harmonika és toló-bukó ajtókat is.

Ablak gyártás, ablak szerelés, nyílászárók sokszínűsége miatt, valamint ár-érték arány nagy eltérése miatt, érdemes megkeresni bennünket és részletes elképzeléseiről összeállítunk lehetőségeket, árajánlatokat. Az ablak gyártás az egyik fő profilunk, emellett egyéb nyílászárókat is gyártunk és forgalmazunk, bukó-toló, harmonika ajtó télikertben is, most kedvezően. Minőségi ablak, nyílászáró gyártás a télikert szerelésében nélkülözhetetlen.

harmonika-ajto
harmonika ajtó
nyilaszaro-beszereles
nyílászáró beszerelés
ablak-gyartas
ablak gyártás
ablak-gyartas-ablak-szereles
ablak gyártás, ablak szerelé
ablak-szinminta
Ablak színminta

Ajtó, ablak, nyílászáró vásárlás szempontjai

A nyílászárók ár-érték, minőség aránya szerint lehet ténylegesen spórolni! A mai kor emberének rendelkezésére álló műanyag ablak vagy műanyag ajtó alapanyagának minősége lehetővé teszi, hogy lakhelyünk a nyílászáró beépítésével, energetikai szempontból kiváló minőséget képviseljen. De vigyázat, ezen kívül sok más tényezőt is vizsgáljon meg a nyílászárók vásárlásánál, tervezésénél!

Ablak gyártás, ablak szerelés : Olvassa el, hogyan születhet meg az Önnek legjobb választás:

1. A nyílászárók kivitelezés szempontjából, a régi ajtó, ablak bontás munkadíja, minősége, nyílászárók beépítésének helyszíne (családi ház, társasház, új építés, felújítás) és minősége: Ez Ön számára természetes, de a kivitelezés munkadíjának szempontjából ez fontos tényező.

2.  Az ablak gyártás, ablak szerelés esetében lényeges a nyílászárók alapanyaga.

A műanyag nyílászáró vásárlás esetén több szempont létezik.

–   Műanyag nyílászárók esetében több fontos minőségi tényezők léteznek. Fontos hogy általában az ablak ára = minőséggel ami a mi cégünkre jellemző.

A legfontosabb egy nyílászáró esetében a hőszigetelése. A műanyag alapanyag szigetelési értékét több tényező is befolyásolja.

Aluklipszes sarokminta
ablak ajtó aluminiumból
ablak-profil
ablak profil
3-retegu-uvegezes
3 rétegű üvegezés

 

 

 

 

 

 

3. Ablak gyártás. Az egyik tényező a műanyag nyílászáró profil légkamrák száma

Általában elvárható, hogy egy több légkamrás profil jobban szigetel. Azért említettem, hogy általában, mert nem csak ez számít.

Tévhit a köztudatban, hogy ezzel mérik a profil minőségét, de akár az is előfordulhat, hogy egy több kamrás profil hőszigetelése rosszabb, mint más gyártó kevesebb légkamrás terméke. Ennek oka, hogy a légkamrák számán kívül fontos paraméter a profil beépítési mélysége (azaz szélessége), a profilfalak anyagvastagsága és a műanyag alapanyag összetétele. Egy szélesebb műanyag profil nagyobb falvastagsággal, és minőségi alapanyagból biztosan jobb hőszigetelési értékekkel bír.

Az Aliplast által gyártott profilokból is készítünk nyílászárókat, de főleg télikertekben szoktuk beépíteni.

A hőszigetelt üvegek esetében, a hőszigetelési érték (U) 2,7 és 0,7 W/m2k között lehetséges. Ez az érték minél alacsonyabb annál jobb szigetelést képvisel (egy 38 cm-es téglafal hőszigetelési értéke 1,03 W/m2k).

4. Ablak gyártás, ablak szerelés ISO.- minősítéssel.

A ROPLASTO által gyártott műanyag profilokból készült ablak gyártás, ablak szerelés és nyílászárók egyedi méretben is. minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,1 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek. Van 6-7-8 kamrás nyílászáró ablak profil is, amihez célszerű a háromrétegű üvegezést alkalmazni, aminek a hőszigetelési értéke (U) 0,7 W/m2k-0,5W/m2k közötti értékek lehetségesek. Ezáltal a hőszigetelt üveg szélességi méretét 24 és 48 mm.-rel, variálható, a kívánt hőszigetelés eléréséhez.

5 . A Nyílászárók kialakítási és nyitási módok.

Ablak gyártás, ablak szerelés is ezek alapján kell eldönteni, hogy az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezet vagy hogy kívülről nyitható-e. Itt kell figyelembe venni a lakás, télikert szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket.

ablak gyártás nyítás módjai

Nyílászárók, ablakok, ajtók kiegészítői, mint: redőnyök, reluxák, rovarhálók, biztonsági üvegek és vasalatok.

Ezen termékek alkalmazását a nyílászárók gyártásánál szem előtt kell tartani, mivel így ezek jobban működnek és esztétikusabbak. Nem utolsó szempont az sem, hogy az ilyen termékek alkalmazása a néhány esetben a nyílászáró árát is megemelheti. Télikertek esetében a szellőztetés és az átjárhatóság, nyithatósági felületek nagyon számítanak.

Nyílászáró garancia.

Az Ön érdekében a gyártók garanciát vállalnak termékeikre különböző feltételekkel, de legalább a törvényben előírt 1 évet. A ROPLASTO a nyílászárók profiljára 10 év garanciát vállal.

Fontos tényező a szolgáltatások.

Ez alatt értendő: Az ablak, ajtó, nyílászáró felmérés, tervezés, beépítés, karbantartás, szállítás és ezek határideje. Mindenféleképpen érdeklődjön ezek után, mert a különböző cégek különböző szolgáltatásokat biztosítanak.

Fontos szempont az említettekkel együtt vásárolt szerkezeteknél az ár. Mérlegelendő szempont hogy a minőség és az ár aránya megfelel-e az Ön elvárásainak a vásárolni kívánt nyílászáró szerkezeteknél.

Fontos figyelembe venni, hogy az ajtó, ablak, télikert vásárlásánál,a hasonló árak mögött, milyen minőség és szolgáltatás áll. Gyártunk előtetőt és medencefedést is.

Remélem sikerült segítenünk a döntésében!

Forgalmazunk: árnyékolókat, szúnyoghálót.
Gyártunk és Szerelünk, kocsi beállókat, előtetőket, medencefedést.

Szerelünk és gyártunk télikerteket, terasz beépítések is fontosabb feladatunk, amiről részletesebben a terasz télikert szerelési oldalainkon megtalál.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Irodánk: 1205 Budapest, Határ u. 83. Olvassa el az ablak Budapesten című oldalunkat is.

Magyarországon keresztül elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailben bármikor: Szükség esetén a helyszíni felmérést is elvégezzük az ablak gyártás-ablak szerelés munkavégzésére. Bács –Kiskun megye: Kecskemét, Baranya megye: Pécs. Békés megye: Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolc. Csongrád megye: Szeged, Fejér megye: Székesfehérvár, Velence, Agárd, Dunaújváros. Győr-Moson-Sopron megye: Győr, Sopron. Hajdú-Bihar megye: Debrecen. Heves megye: Eger, Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szolnok.

Ablak szerelés munkáit végezzük: Komárom-Esztergom megye: Tatabánya, Nógrád megye: Salgótarján, Pest megye: Budapest, Cegléd, Budaörs, Érd, Budakeszi, Dunaharaszti, Somogy megye: Kaposvár, Siófok, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Fonyód, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Nyíregyháza, Tolna megye: Szekszárd,  Vas megye: Szombathely, Veszprém megye: Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca, Zala megye: Zalaegerszeg

Foglalkozunk ablak, ajtó gyártás, nyílászáró bontása cseréje, ablak árnyékolás. Gyártunk ablakot jó hőszigetelése miatt 3 réteg üveggel, 8 kamrás német ROPLASTO profilból készítjük és szereljük a nyílászáróinkat.

Nagy figyelmet fordítunk az ajtó ablak szerelés, beépítés, nyílászáró bontása, ablak árnyékolás, nyílászáró, nyílászárók szerelésére.

A nyílászárók akciói – ára függ a színtől nyílászáró típusától, készítés alakjaitól is. Minőségi ablakok értékesítése nekünk fontos mint gyártónak, mert a garancia nagyon drága, ha a vevő nem elégedett a munkáinkkal. Budapesten a irodánkat érdemes meglátogatni, hogy a nyílászárókat élőben is be tudjuk mutatni.

5. Ablak gyártás.Nyílászárókról és cseréjéről jó tudni.

Mit tartalmaz egy nyílászáró (ajtó, ablak) ára?

Komplett tokszerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilinccsel. Az ablak vagy ajtó ára nem tartalmazza a kiszállítást, beépítést, kőművesmunkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket (szegőléc), redőnyt, szúnyoghálót, reluxát, stb. Kiegészítő termékeket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki.

Ablak gyártás. Az ablak és ajtó, nyílászáró cseréjét a lakásfelújítás melyik fázisában kell elvégezni?

A nyílászáró bontásos cseréje esetén az új ablak és ajtó beépítését legkésőbb a festés, glettelés, burkolás előtt érdemes elvégezni. Bontás nélküli nyílászáró csere és panellakások esetén többnyire mindegy.

Mennyi idő alatt készül el a munka (nyílászáró csere)?

Fontos kérdés! A megrendeléstől számított gyártási idő minden nyílászáró termékünknél más (2-6 hét között), amit az adott ajtó, ablak részletes ismertetőjénél talál meg. Az ajtó, ablak megérkezését követően időpont egyeztetés történik, és a legközelebbi mindkét fél által jóváhagyott időpontban a végezzük el az ajtó, ablak beépítését. A nyílászáró beépítés időtartama a munka mennyiségétől és a rendelt kiegészítőktől is függ, komplett lakás, családi ház esetén 1-2 nap. Egy ablak vagy ajtó bontása cseréje esetén átlagosan 2 óra.

Mire kell számítanom nyílászáró csere kivitelezésekor?

Többnyire reggel 8-9 között kollégáink megérkeznek a helyszínre. Ezután az új ablak és ajtó elemek valamint a szerszámok a munkaterületre kerülnek. Megkezdődik a régi nyílászáró elemek bontása majd az új ablak, ajtó beépítése. Ezt követi az ablak, ajtó szigetelése, majd párkányok, takarólécek szerelése, majd a redőny, szúnyogháló, reluxa kerül a helyére. Végül az ajtó, ablak finombeállítása, illetve az átadás-átvétel.

Hogyan készüljek a nyílászáró beépítésre?

A helységekben, ahol nyílászáró csere lesz, érdemes a portól védendő tárgyakat és a padlót letakarni illetve a nyílászáró előtti részeket kiüríteni, hogy hozzáférhetőek legyenek. A kollégák megérkezése előtt olyan ablak vagy ajtó előtt, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!

Mi történik a kibontott ablakok és ajtók, nyílászárók részeivel?

A régi nyílászáró elemeket kérésére költségtérítés nélkül elszállítjuk.

Ablak gyártás. Mit jelent az ablak bontás nélküli cseréje?

Az ablak bontás nélküli cseréje esetén (tokba építés) az arra alkalmas régi ablak, ajtó (erkély ajtó) régi tokjába építjük bele az új nyílászáró elemet. Az új és a régi ablak közötti hézagot szigeteljük, majd ezt követően műanyag takaróléccel a szigetelő réteget eltakarjuk. Ennél a beépítési módszernél utólagos kőművesmunka nem szükséges, ezért kisebb kosszal, felfordulással jár, mint a nyílászáró bontás – beépítéses cseréje. Hátránya, hogy ennél a beépítési módszernél, hogy a régi fa tok mennyire lesz tartós, és pár cm-rel kisebb üvegfelületet kapunk!

A nyílászáró beépítés tartalmaz kőművesmunkát, azaz esztétikai helyreállítást?

Nem, de kérésre megszervezzük, hogy megfelelő szakember elvégezze.

Szükséges-e kőművesmunka?

Az ablak, ajtó (erkély) bontás nélküli (tokba építés) cseréje és a panel épületek esetén,

a falon utó munka nem keletkezik. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükség van utómunkára. A festés és kőművesmunkát vállalni nem tudjuk, de kérésre megszervezzük, hogy a nyílászáró cserét követően 1-2 napon belül az esztétikai helyreállítás is megtörténjen.

Miért szükséges kőművesmunka?

A nyílászáró csere folyamán a belső fal részek, burkolatok sérülhetnek (állapottól függően). Ennek helyreállítása kőműves vagy festő munkát igényel. A külső falrészek többnyire sértetlenek maradnak. Speciális tokbontási módszerünkkel a fal sérülése az ajtó körül a lehetőségekhez képest minimális. Fontos, hogy a helyreállítási munka csak egy esztétikai helyreállítás, minden általunk beépített ablak, ajtó kiszigetelve, beállítva kerül átadásra, így beépítés után funkciójukat azonnal 100%-ig betöltik! A nyílászáró beépítést követően a festő és egyéb munkák végzése folyamán vigyázni kell arra, hogy a nyílászárók ne sérüljenek, valamint nyitásmódokat működtető vasalatra por ne kerüljön.

Mit számít, hány légkamrás a szerkezet?

Ablak gyártás, ablak szerelés esetében a kiválasztott légkamrák meghatározása attól függ, hogy egy nyílászáró szerkezet hány légkamrás, hogy az elválasztandó teret hány légréteggel választja el szerkezeten belül (ez az érték a profil jellemzője). Ez az érték háromtól nyolckamrásig változhat. Létezik két légkamrás ablak is, de ezek régi, elavult szerkezetek, nem forgalmazzák. A légkamra fontos, hiszen minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő- és hang szigetel, illetve annál jobb a statikája.

A háromkamrás nyílászáró szerkezetek K(U) értéke K(U)=1,5. Mi cégünk az ablak gyártás, ablak szerelés ma már csak 5-8 légkamrás nyílászáró profilokból gyárt. Az öt légkamrás szerkezetek K(U)=1,3Wm2K között vannak. 6-8 kamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,1 – 0,9Wm2K értéket produkál. A télikert terasz beépítésénél is számít a hő és hangszigetelés

Mi a beépítési mélység?

Az ablak gyártás, ablak szerelés fontos része a beépítési mélység a nyílászáró profil egyik jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. Az öt légkamrás 70 mm, a hat-nyolckamrás 80 mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A beépítési mélység növelésével párhuzamosan javul az ablak és ajtó statikája, hő és hang szigetelése.

Köszönjük, hogy elolvasta oldalunkat.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>