Télikert gyártás és télikert építés télen is kivitelezhető, műanyagból alumínium merevítővel és alumíniumból is építhető. Nyitásmód;toló-bukó és harmonika

A télikert építés télen és bármely évszakban lehetséges, mínusz tizenöt fokig elvégezzük a munkát a teraszbeépítést. Kérjen ajánlatot, több megoldásra. Ki ne szeretné a természet melegségét a hideg évszakokban is az otthonába csempészni? Erre a tökéletes megoldás a lakótérbővítéssel kialakított télikert. Nagyon hangulatos, igazi kis birodalmat alakíthatunk ki magunknak. Rendkívül jó érzés bent ülni a meleg kanapén, forró italt szürcsölve és nézni a hóesést, mely körülvesz. Egyetért ?
A  beépítés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikert építése! Rendelje meg most és lepje meg magát vagy családját egy télikerttel vagy terasz beépítéssel!
Az oldalon található télikert referencia képekkel azt szeretnénk bemutatni, hogy a rossz, hideg idő nem akadálya a télikert építés télen sem. A tető kivitelezhető alumínium merevítéssel, a télikert üvegfal rendelhető üveg közötti álosztóval.

 

telikert-teto-aluminium-merevitessel
Télikert tető alumínium merevítéssel
Telikert-epites-telen
Télikert építés télen
epul-a-telikert
Épül a télikert
Télikert üvegfal
Télikert üvegfal

– ingyenes árajánlat készítés

  kép

Télikert építés és beltéri ajtó, bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és számos más településeken, Magyarország területén, de dolgozunk Ausztriában, Szlovákiában és Németországban is. Keressen az elérhetőségeinken.