Műanyag harmonika ajtó, bejárati ajtó, szigetelt ajtó, hőszigetelt ajtó, hanggátló ajtó, tűzgátló ajtó, biztonsági bejárati ajtó gyártás cégünknél. Gyártunk télikertet, terasz beépítést, előtetőt, medencefedést, függönyfalat, kocsibeállót is

A műanyag harmonika ajtó bejárati ajtó változatban is. Gyártunk alumínium harmonika ajtókat is, amit főleg télikertekben építünk be.

A toló-bukó ajtó, ablak és a műanyag harmonika ajtó használatával közelebb kerülünk a természethez.

Toló ajtó, ablak és a műanyag harmonika ajtó  általánosan alkalmazható és nagy átjárást biztosít ott is, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Az ajtó, ablak modern technikának köszönhetően, gyerekjáték a kezelése, könnyedén siklik és zajmentes.

A toló ajtó vagy ablak a harmonika ajtó a télikertekben, teraszbeépítésnél nagy átjárhatósági felületet biztosít. Sok változatban készülhetnek, ezért feltétlenül érdeklődjön nálunk.

 

harmonika-ajto
harmonika ajtó

A Nyílászárók kialakítási és nyitási módok. Ezek alapján kell eldönteni, hogy a lakáson, télikerteken az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezett vagy, hogy kívülről nyitható-e. Itt kel figyelembe venni a lakás szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket, télikerteknél a szabad felület biztosításával a természet szeretetét.