Beltéri ajtó forgalmazása, beszerelése. Porta ajtó típus Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Szolnokon, Pest megyében és az ország egész területén, minőségi beltéri ajtók, rengeteg választható típussal, kedvező árral jó minőséggel állunk rendelkezésre.

Beltéri ajtó forgalmazása, beszerelése Budapesten. Porta ajtó típus Budapesten, minőségi beltéri ajtók kedvező árral jó minőséggel állunk rendelkezésre.

Jó minőség – kedvező ár = PARTNER-DOORS Kft

Porta Doors beltéri ajtó értékesítése: Budapesten, Budapest környékén, keressen elérhetőségeinken!

Bemutatótermünk: 1205 Budapest, Határ u. 83. 

Fa beltéri ajtó termékeink, típusai

Festett beltéri ajtó:
Dekorfóliás beltéri ajtók:
Furnéros beltéri ajtók
Beltéri tolóajtók
Beltéri harmónika ajtók
Bejárati ajtók beltérre. Betörésgátló ajtó, tűzgátló ajtó, erősített ajtó
Fa bejárati ajtók
Ajtó kiegészítők

Bejárati ajtó kültérre

Műszaki fémajtók

A Porta Fit egy testre szabott beltéri ajtó termékcsalád. Az ajtó termékek széles skálája alkalmazkodott minden egyes vevő egyéni követelményeihez. A gyűjtemény 27 színben 3 különböző minőségű felülettel készül, kezdve a gazdaságos és vonzó árváltozatú portadekor fóliával. A hatásos Portdúr fólián keresztül a rendkívűl ellenálló és garantáltan többcélú CPL HQ laminátig. A CPL HQ laminát egy “long life product” kategóriájú anyag, melyet magasabb színvonalú lakásoknál használnak, vagy szállodáknál, irodaházaknál és közüzemi tereken.

belteri-ajto-fit
Beltéri ajtó FIT

Porta Focus ajtócsalád a szabad teret nagyrabecsülő embereknek akik számára a természetes fény lényeges szerepet játszik. Az üveges modellek a szabad teret nagyrabecsülő emberek számára készültek, akik számára a természetes fény lényeges szerepet játszik a belsőépítészetben. Ezt a mintát azon vásárlóinknak ajánljuk, akik lakásukat szeretnék kivételesen attraktívvá és új stílusú berendezéssel ajtókkal kiemelkedővé tenni. 

belteri-ajto-focus
Beltéri ajtó FOCUS

 

A Porta GRANDDECO beltéri ajtók klasszikus tervezése garancia az elegáns belsőre. Az egyszerű forma szinonimája a jó ízlésnek. Ezen modell azon vásárlókat célozza meg, akik a hagyományok kedvelői és jól érzik magukat a klasszikus stílusban kialakított belső terekben. 

belteri-ajto-granddeco
Beltéri ajtó GRANDDECO

 

A Porta KONCEPT beltéri ajtó ajtó megfelel a legújabb trendeknek, a használati alkalmazásokban. Népszerű formatervezési minták a tartós és látványos sín szerkezet alapján, amely vízszintes és függőleges gerendákból, és a legmagasabb minőségű fából készült.
Ez egy ajánlat azon ügyfeleknek, akik olyan ajtókat keresnek, ahol a fából készült elemek érvényesülnek az ajtólap szerkezetében. A beltéri ajtók a Portadecor fólia színeiben kaphatók, melyek segítenek összeilleszteni az egyéni belső elrendezéssel az ajtót.

belteri-ajto-koncept
Beltéri ajtó KONCEPT

A Porta Line beltéri ajtólapok egyedisége a felület alumínium csíkokkal való díszítésében áll. Eme kollekció beltéri ajtó modelljei széles színválasztékban kaphatók, különösen a magas minőségű CPL és Portadur fóliával bevontak Mind a lakónegyedekben mind pedig az irodahelyiségekben, valamint hotelekben használhatók.

A standard papírrácsbetétet fel lehet cserélni furatolt faforgácslapra, ami nagyobb stabilitást és jobb hangszigetelést kölcsönöz a Porta beltéri ajtó termékeknek.

belteri-ajto-line
Beltéri ajtó LINE

Porta Nova beltéri ajtó:

A kiváló minőségű anyagok, a vonzó és népszerű modell és a különböző mintájú üvegek az ajánlat fő előnye. A Porta NOVA beltéri ajtók a tartósságot és a diófa szépségét ötvözi magában. Ennek a csoportnak a modelljeit mind lakó, mind irodahelyiségekben előszeretettel használják, a famintázatú laminát megnöveli minden helyiség szépségét.

Porta beltéri ajtó forgalmazása, kivitelezők, kereskedők lakosság részére:

Beltéri ajtó NOVA
Beltéri ajtó NOVA
Beltéri ajtó 3/4 üveges
Beltéri ajtó 3/4 üveges
Beltéri ajtó
Beltéri ajtók

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényes és meleg beltér
A meleg színű fóliák széles skálája lehetővé teszi a meghitt beltér kialakítását A Porta DECOR ajtók tökéletesen beleillenek mind a magán, mind az irodai környezetbe.


Ajtólap Szerkezete
Az ajtólap kerete MDF keretből vagy enyvezett fenyőfából (ez felár) készült

 

Borítás
Az ajtólap felülete Portadecor dekorfóliával van befedve. Az MDF tok az ajtólappal azonos színű. A létra Üveges ajtólap üvegezőkerete és az íves üvegezőkeret ugyancsak megegyezik az ajtólap színével.

Típus
Egy- és kétszárnyú, az összes modellben.

Gyári Tartozékok – ajtólap árában

 

 • Két darab pántfeslő
 • zár: sima kulcsos, WC-záras vagy cilinderbetétes
 • üveg (minta: fatörzs)
 • maximum 60 mm-rel való rövidítésre előkészítve
 • kagylókilincs (tolóajtókhoz)

Ajánlott ajtótokok

 • MINIMAX fix tok 60 és 100 mm szélességben
 • Rondo fix tok 100 mm szélességben
 • Porta SYSTEM utólag szerelhető, állítható tok
 • PRESTIGE utólag szerelhető, állítható tok
 • Fém tok
Beltéri ajtó tömör
Beltéri ajtó 1/3 üveges
Beltéri ajtó 1/3 üveges
Beltéri ajtó létra üveges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üveges, minőségi beltéri ajtók

belteri-ajto
Beltéri ajtó
Beltéri ajtó
Beltéri ajtó

A beltéri ajtók forgalmazása:, porta doors beltéri ajtó, Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben és az ország területén.

A ajtók méreteinek meghatározását bízza szakemberre.

Beltéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót. Az oldalhoz több fül kapcsolódik ahol sok képet láthat a termékről.

Kapcsolat: 06-20 3366-902

Email: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

 

 

A PORTA DOORS beltéri ajtó, minőségi beltéri ajtók.

Partner DOORS Kft a PORTA DOORS beltéri ajtókat forgalmazza, mivel ár-érték minőség arányában nagyon olcsó a beltéri ajtók ára. PORTA ajtó beépítését Budapesten, Budapest környékén Nyíregyházán, Magyarországon vállaljuk. A beltéri ajtó cseréjét bízza szakemberre, hogy háza a beltéri ajtó beépítéssel, a kivitelezés nem váljon rémálommá.

Beltéri ajtó Porta Doors

A Porta Doors márkát ad otthonának.

A Porta Doors Lengyelországban indította útjára ajtókínálatát. A Porta Doors tehát lengyel gyártó, egyike a legjobb lengyel ajtógyártó cégeknek. A lengyel nyílászáró gyártók hazai kínálatát látva ma úgy látszik, hogy Lengyelország az európai ajtógyártás fellegvára.

A Porta Doors repertoárja elsősorban beltéri ajtó és bejárati ajtó kategóriákat emeli az átlagnál jóval igényesebb szintekre.
Ha kezébe akad egy Porta Doors katalógus, egyetérthet velünk abban, hogy a beltéri ajtó termékskála valóban megdöbbentően széles.
Már hallom is, hogy azt kérdezi, hol is akadna kezébe egy Porta Doors katalógus? Üzletkötőink a kézbe adják, vagy elpostázzuk önnek.
A Porta Doors ajtók tökéletes minőségének a titka a modern, automatizált termelési technológia és a magasan képzett kollégák. A berendezések német és olasz nyílászáró gyártóktól érkeznek. A Porta Doors bejárati ajtók kiváló minősége másrészt a kitűnő nyersanyagoknak és tartozékoknak köszönhető. A termelési eljárásokban feldolgozott fa alapanyagokat például híres világcégektől szerzik be.
Ha ezt választja otthonába, vendégei mindig dicsérik majd ízlését. Nem véletlenül…

Jó minőségű ajtó beépítés teszi rá a pontot a jól záródó ajtóra.

Beltéri ALFA csuklós ajtó 

alfa-csuklos-ajto
ALFA csuklós ajtó

ALFA – kételemes, asszimetrikus falcos ajtólap normál zárral és tok zárfogadóval. A csuklós ajtók egy szerkezeti koncepciót képviselnek, amely tökéletesen illeszkedik a kis terekbe. Az összecsukható rendszer lehetővé teszi, hogy a szükséges terület a lehető legkisebb legyen. Ezeket széles körben lehet használni mindenféle süllyesztett szekrényeknél és bárhol, ahol nehézség léphet fel a korlátozott hely miatt.

A komplett szett tartalma a következő:

 • vezető rendszer
 • kételemes ajtólap
 • Porta SYSTEM ajtótok (módosított)
Csuklós ajtó
Csuklós ajtó

BÉTA – tradicionális kételemes, falc és zár nélküli ajtólap. A csuklós ajtók egy szerkezeti koncepciót képviselnek, amely tökéletesen illeszkedik a kis terekbe. Az összecsukható rendszer
lehetővé teszi, hogy a szükséges terület a lehető legkisebb legyen. Ezeket széles körben lehet használni mindenféle süllyesztett szekrényeknél és bárhol, ahol nehézség léphet fel a korlátozott hely miatt.

A komplett szett tartalma a következő:

 • vezető rendszer
 • kételemes ajtólap
 • Porta SYSTEM ajtótok (módosított)

Az OXFORD és GENF gardróbajtók a domború mintának, valamint a kidolgozásnak köszönhetően a London és Bécs ajtók szárnyvonalait idézi, melyek számára azok ideális kiegészítésként szolgálnak. Ezeket a modelleket leggyakrabban beépített szekrények ajtajaként használják.

Beltéri toló ajtó: 

Tolóajtó szerkezet
Tolóajtó szerkezet

Vannak helyek, ahol az oldalirányba nyíló beltéri ajtók nem használhatók a hely szűke, vagy például az egyéni kialakítási tervek miatt. Az ilyen helyzetekre ajánljuk a Porta SYSTEM tokot, amely tartalmazza a takaróval ellátott futórendszert és az ütköző gerendát. Minden színben kapható.
A teljes falra szerelt készlet tartalmazza:

 • fali rendszer
 • keret kivitelű tok
 • tolóajtólap.

SZERKEZET
a rendszer áll egy sínen futó görgőből, síntakaróból és a lapfogadó szárból.
A takaró és az ütköző gerenda faforgácslemezből és MDF-ből készül, a borításuk
a Porta SYSTEM beltéri ajtó tok teljes kínálatából választható.

BORÍTÁS
Használt felületek : Minimax, Portadekor, Portadur, PVC, magas minőségű CPL
laminát és természetes furnér. A burkolati színek megegyeznek a Porta Csoport
ajánlatában szereplő beltéri ajtó színekkel.

GYÁRI TARTOZÉKOK – a készlet árában

 • vezetősín
 • zárlemez
 • öntapadó kefetömítés
 • megvezető és stabilizáló, padlóhoz szerelendő elem

KÉSZLET MÉRETEI
Egyszárnyú. „60”, „70”, „80”, „90” „100” szélességű ajtólapokhoz.

MEGJEGYZÉS: (145.old., 6. táblázat)

 • A bejárati ajtótokokat teljesen befejezett falaknál (például tapétázottan) és padlónál (példáulparkettázva) kell beszerelni.
 • A szerkezet univerzális. A bejárati ajtó nyitásiránya attól függ, hogy a Porta System ajtó keret jobb vagy bal oldalára helyezzük.
 • A Porta SYSTEM keret az ajtótok – pánt és zár nélküli – változata.
 • A PORTA tolóajtó szerkezet esetében a beltéri ajtó és a tok nem alkotnak légmentes záródást.

Beltéri ajtó igény felmérése:

A megfelelő Porta ajtó típus kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen az ajtóválasztásnál meg kell találni az összhangot az esztétikum és a funkcionalitás között.
A vásárlói igények felmérése, ma már nem egyszerűen a beltéri ajtók számbavételét és a kialakított nyílások lemérését jelentik.
A megfelelő ajánlat elkészítéséhez egy a megrendelő és az értékesítő közt kialakuló tökéletes kommunikáció szükséges, melynek során pontos képet kaphatunk a megrendelőink igényeiről.
Ebben a folyamatban szakmai tapasztalatunkat felhasználva megfelelő tanácsokkal látjuk el az ajtó vásárláskor megrendelőinket, vevőinket.

Szolgáltatások

Tevékenységünk folyamán egyaránt kiszolgálunk lakossági vásárlókat, szakkereskedőket és kivitelezőket, Gyártott termékeink: minőségi műanyag nyílászárók: ajtó, ablak, toló-bukó ajtó, toló ajtó, erkélyajtó, télikert stb. Értékesítés körében: beltérre ajtók, árnyékolók, tetőtéri ablak, garázskapuk stb. található.
Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítjuk.

Jelentős gyártási kapacitásunk, raktárkészletünk és beszállítóink gyártási kapacitása biztosítja cégünk gyorsaságát és rugalmasságát.
Kollégáink már a tervezési fázisban leendő megrendelőink rendelkezésére állnak, hogy megbízóink mind műszaki, mind belsőépítészeti szempontból megtalálják a számukra optimális megoldást.
Az értékesítési tevékenység azonban itt nem ér véget.

Porta ajtó típus kivitelezés folyamán helyszíni ellenőrzésekkel és egyeztetésekkel biztosítjuk azt, hogy a megrendelt termékeink, nyílászáró, beltéri ajtó, megfelelő beépítési környezetbe kerülve, valóban első osztályú minőségben szolgálják megrendelőit.
A folyamatos munkakapcsolat biztosítja azt is, hogy a beltéri ajtók műanyag nyílászárók alapanyagai megfelelő időpontban kerüljenek megrendelésre, leszállításra és beépítésre.
Az ajtók, nyílászárók, télikertek, teraszok szakszerű beépítéséről az általunk képzett szakemberek, folyamatos művezetői ellenőrzés alatt gondoskodnak.
Minden munkafolyamatot mi magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől a forgalmazott és gyártott termékeink beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk gyártott, készített, szállított és beépített ajtók, ablakok, nyílászárók, télikertek jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek.

Kiszállítás

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók kiváló minőségű PORTA DOORS termékek. Szállításuk a hagyományos építőanyagokénál  nagyobb odafigyelést igényel.
Cégünk a PARTNER-DOORS Kft az egész ország területén biztosítani tudja a helyszíni szállítás lehetőségét. Házhoz szállítás esetén megrendelőink és partnereink kiküszöbölhetik a sérülések kockázatát.

A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásait, beltéri ajtó beszereléseit Országosan, azaz Balaton környékén: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön. Stb.

Magyarországon beltéri ajtó forgalmazása: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, Stb.

Pest megyében beltéri ajtó típus: Budapesten, Budakeszin, Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Szentendrén, Piliscsabán, Solymáron, Biatorbágyon, Zsámbékon, Diósdon, Herceghalmon, Dunakeszin, Pécelen, Dunaharasztin, Fóton, Mogyoródon, Vecsésen, Gyálon, Gödöllőn, Nagytarcsán, Ecseren, stb.

Az oldalunkon olvashatott az alábbiakról: Porta ajtó típus Budapesten, beltéri ajtó Nyíregyházán, Budapesten, beltéri ajtók forgalmazása, cseréje, ára, beépítés-szerelése,- beszerelése. Beltéri ajtó méreteiről. Beltéri ajtó lehet fóliás, natúr, felülete kezelt, furnéros. Beltéri ajtók forgalmazását Budapest, Budapest környékén, Magyarország területén tervezzük.

Tekintse meg további weblapjainkat is:
Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu
Porta Doors beltéri ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu
Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu
Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu
Télikert rendszerek : www.telikertet.hu
Télikert : www.partner-doors.at
Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu
Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu
Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu
Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com
Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu
Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu
Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu
Beltéri ajtó : www.belteri-ajto.eoldal.hu
Műanyag ablak: www.ablak.eoldal.hu
Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu